مشاوره رایگان   021.22.22.0903
متقاضی خرید سیم کارت / فروش سیم کارت در محل هستم

در صورتی که مایل به خرید یا فروش غیر حضوری هستید شما را به نزدیکترین دفتر پیشخوان دولت معرفی می کنیم تا به نمایندگی از طرف ما خرید یا فروش را انجام دهند و یا با شماره 88888921 تماس بگیرید.

روش‌های مختلف کلاهبرداری از طریق سیم‌کارت 

سیم کارت های مفقود شده

سیم کارت های مفقود شده در اکثر مواقع برای صاحبانشان دردسر ساز شده اند. اگر بدانید هر جرمی که با سیم‌کارت مفقوده شما انجام می‌شود، از فروش کالا‌های بی‌کیفیت ماهواره‌ای، کلاهبرداری، سرقت، مزاحمت، توهین و باندبازی‌های مواد مخدر گرفته تا جاسوسی، آدم‌ربایی و قتل به نام شما تمام خواهد شد، اهمیت بیشتری به سیم کارت‌های خود خواهید داد.

 این مورد را با مثالی برای شما توضیح خواهم داد:  فرض کنید در خانه نشسته‌اید و استراحت می‌کنید که تماسی تلفنی شما را به پلیس فتا فرا می‌خواند و آرامش شما را به‌هم می‌ریزد. در مرکز پلیس با پرونده‌ای باز، شامل انواع و اقسام جرم‌های ریز و درشتی روبه‌رو می‌شوید بدون آنکه روحتان از ماجرا خبر داشته باشد. این وحشت، واقعیتی است که بسیاری از هم‌وطنان ما با آن روبه‌رو شده‌اند و یک سهل‌انگاری به‌ظاهر کوچک، می‌تواند من و شما را هم طعمه بعدی کلاهبرداران و سوءاستفاده‌کنندگان از سیم‌کارت قرار دهد.

با توجه به قیمت گذاری سیم کارت های اعتباری افراد اقدام به تهیه سیم کارت های متعددی کردندراه‌های مختلفی برای سوءاستفاده از سیم‌کارت وجود دارد. با این همه، راه‌های جلوگیری از بروز مشکل نیز بسیار ساده است. در این مقاله از جم سیم کارت به معرفی راه های سوء استاده از سیمکارت ها پرداخته ایم:

اقدامات امنیتی مهم در قبال سیم کارت های سرقت شده

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، در‌این‌باره می‌گوید: در صورت سرقت یا زورگیری از کاربران سیم‌کارت‌ها، بلافاصله باید مراتب به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و به نزدیک‌ترین مرجع انتظامی محل سکونت یا کار مراجعه و به اعلام گزارش سرقت و شرح ماوقع اقدام شود. هم‌زمان اقدامات پلیسی و قضایی برای جلوگیری از سوء‌استفاده از سیم‌کارت و گوشی با راهنمایی همکاران انتظامی در سامانه‌های همیاب پیگیری شود. به منظور پیشگیری از سایر جرم‌ها پیشنهاد می‌گردد کاربران تلفن‌های همراه، همیشه رمز‌گذاری مناسب را برروی سخت‌افزار و برنامه‌های نرم‌افزار مد نظر قرار دهند.

سرهنگ جواد جهانشیری ضمن تأکید بر استفاده کاربران سیم‌کارت‌ها از پین کد، ادامه می‌دهد: کاربران می‌توانند با مراجعه به اپراتور مربوط برای غیر فعال کردن سیم‌کارت مورد بحث اقدام و سیم‌کارت جدیدی دریافت کنند. همچنین کاربران می‌توانند با دارا بودن حساب کاربری در نرم‌افزار یا سایت اپراتور مربوط از طریق درگاه اینترنتی و حساب کاربری اقدام به سوزاندن سیم‌کارت خود کنند.

جهل به قانون، رافع مسئولیت نیست

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، می‌افزاید: با توجه به صراحت قانون در این باره که جهل به قانون رافع مسئولیت نیست، متناسب با جرم صورت گرفته صاحب سیم‌کارت مسئول و پاسخگو خواهد بود؛ بنابراین حفظ و نگهداری سیم‌کارت‌ها و همچنین استعلام از اپراتور‌ها با هدف اطلاع از اینکه فرد یا افرادی با سوء‌استفاده از مدارک آن‌ها سیم‌کارتی را کسب نکرده باشند، باید مورد توجه شهروندان عزیز باشد.

وی درباره سامانه همتا و تأثیر آن بر حفاظت اطلاعات کاربران می‌گوید: همتا، سامانه هوشمند مدیریت تجهیزات ارتباطی است که برای رجیستر کردن گوشی‌های هوشمند پیاده‌سازی شده است. در این سامانه، برای هر دستگاه یک سیم‌کارت تعریف شده که آن هم سیم‌کارت مالک دستگاه رجیستر شده می‌باشد. خدمات دیگر این سامانه، انتقال مالکیت و... بوده و هدف اصلی سامانه همتا ممانعت از ورود گوشی غیر‌قانونی به داخل کشور است؛ بنابراین مسئولیت نگهداری سیمکارت به عهده دارنده آن خواهد بود.

کلاهبرداری به اسم همتا

سرهنگ جهانشیری با ابراز تأسف از ظهور کلاهبردارانی که با اسم سامانه همتا شهروندان را تلکه می‌کنند، اظهار کرد: با اینکه بار‌ها اعلام شده است سامانه همتا اساسا هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت رجیستری گوشی از مشترکان دریافت نمی‌کند، اما شاهد سوء‌استفاده افراد سودجو از عناوین جدیدی همچون سامانه همتا و ... هستیم. فیشینگ یا سرقت آنلاین، در عمل به‌صورت «کپی دقیق رابط گرافیکی یک وبگاه معتبر» انجام می‌شود. در این رویه کلاهبرداری، ابتدا کاربر از طریق ایمیل، پیامک و یا آگهی‌های تبلیغاتی سایت‌های دیگر، به این صفحه قلابی راهنمایی می‌شود؛ سپس از کاربر درخواست می‌شود تا اطلاعات مهم و حساسی مانند اطلاعات کارت اعتباری را در سایت وارد کند. در نهایت با گمراه شدن کاربر و واردکردن اطلاعات خود، فیشر‌ها به راحتی به اطلاعات شخصی کاربر دسترسی پیدا می‌کنند.

این مقام ارشد پلیس فتای استان خراسان رضوی می‌گوید: در همین راستا، سوءاستفاده از نام سامانه همتا (رجیستری) به عنوان یک سامانه مشهور ملی اخیرا مورد توجه فیشر‌ها قرار گرفته است. بدین ترتیب که کلاهبرداران از طریق شماره‌های نامعلوم و بعضا شخصی، پیامکی مبنی بر پرداخت هزینه برای رجیستری گوشی به مردم ارسال می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند تا با کلیک بر روی لینک ارسالی، هزینه رجیستری گوشی را پرداخت کنند. با توجه به اینکه این پیامک‌ها حاوی تهدید مخاطب به قطع گوشی در صورت عدم پرداخت هزینه و ثبت اطلاعات می‌باشد؛ افراد زیادی فریب می‌خورند.

وی در پیشگیری از وقوع کلاهبرداری می‌افزاید: در مرحله اول باید به این نکته توجه کرد که هیچ‌گاه نباید روی لینک‌های ناشناس که از شماره‌های متفرقه دریافت می‌شود کلیک کنیم. تنها درگاه رسمی سامانه همتا (رجیستری) hamta.ntsw.ir است، بنابراین از کلیک بر روی سایر لینک‌ها باید اجتناب کرد. تمامی هزینه‌های مربوط به رجیستری گوشی از سوی گمرک از واردکننده دستگاه در لحظه ورود به کشور اخذ می‌شود؛ بنابراین سامانه همتا هیچ‌گاه هزینه‌ای بابت رجیستری گوشی از مشترکان دریافت نخواهد کرد. همچنین تمام پیامک‌های این سامانه با نام HAMTA ارسال می‌شود.

 

۱۴۰۳/۴/۵

نظرات کاربران

سیم کارت دریافت لیست شماره های 912
سیم کارت