مشاوره رایگان   021.22.22.0903
متقاضی خرید سیم کارت / فروش سیم کارت در محل هستم

در صورتی که مایل به خرید یا فروش غیر حضوری هستید شما را به نزدیکترین دفتر پیشخوان دولت معرفی می کنیم تا به نمایندگی از طرف ما خرید یا فروش را انجام دهند و یا با شماره 88888921 تماس بگیرید.

خرید سیم کارت برای رسیدن به طلا

بازیافت ضایعات سیم کارت

با ورود سیم کارت های اعتباری ارزان قیمت به بازار فروش سیم کارت، بسیاری از کاربران اقدام به خرید سیم کارت های متعددی کردند. بسیاری از سیم کارت های خریداری شده بعد از استفاده دور انداخته و یا خاموش ماندند. شیمیدان‌ها این روزها بیش از پیش به بازیافت سیم‌کارت‌های قدیمی و دور ریخته شده می‌اندیشند و هدفشان از این کار، استفاده مجدد از بخش‌های این سیم کارت‌ها، نه در حیطه الکترونیک، بلکه در صنعت داروسازی است.

قسمت کوچکی از سیم‌کارت‌ها دارای قطعات ریزی از نیکل، مس، نقره و طلا هستند و حالا محققان امپریال کالج لندن و دانشگاه کالیاری ایتالیا راهکاری آسان برای استخراج طلا از این زباله‌های الکترونیکی و استفاده مجدد از آن در فرآیندهای شیمیایی برای تولید دارو یافته‌اند.

استفاده از بازیافتی های سیمکارت ها به کاهش ضایعات الکترونیکی در محل دفن زباله‌ها و همچنین استفاده مجدد از این فلزات گران‌قیمت کمک زیادی خواهد کرد؛ چرا که در غیر این صورت، باید مجددا برای این مصارف، فلزات از معادن استخراج شوند. نتایج این بررسی‌ها اخیرا در مجله ACS شیمی و مهندسی پایدار منتشر شده بود.

محقق اصلی این پروژه و استاد شیمی در امپریال کالج لندن، جیمز ویلتون الی دراین باره گفته:« فکر می‌کنم اگر ما بتوانیم راه‌های بهتری برای استفاده از ضایعاتی که تولید کرده‌ایم بیابیم و این فلزات را بازیابی کنیم، دیگر نیاز نخواهد بود که روی حفاری و استخراج از معدن تمرکز کنیم. این درعین حال به ما کمک می‌کند تا مشکل ضایعات که در حال حاضر با آن روبرو هستیم و روز به روز تبدیل به مشکل بزرگ‌تری هم می‌شود را حل کنیم.»

خرید ۲۰۰ سیم کارت و شروع روند تحقیقاتی

محققان در ابتدا ۲۰۰ سیم‌کارت کارکرده را از سایت Ebay برای توسعه این روش بازیافت، خریداری کردند. سپس پلاستیک‌های سیم‌کارت‌ها را جدا کرده و فلزات مهم آن از جمله نیکل و مس را بازیابی کردند. بعد از آن، برای استخراج طلا، از یک واکنش‌گر ایمن و سبزرنگ به نام لیگاند گوگرد استفاده کردند؛ مولکولی که به اتم فلز مرکزی متصل می‌شود.

آنچه در نتیجه ی آزمایش برایشان مشخص شد، ترکیبی از طلا بود (البته طلا به این شکل در صنعت الکترونیک قابل استفاده مجدد نیست). ترکیب طلای موجود در سیم‌کارت‌ها، بدون پردازش‌های بیشتر که آن هم نیازمند مصرف انرژی فراوانی است، قابل تبدیل به فلز خالص طلا نیست. این بدان معناست که حتی با این فرآیند نمی‌توان این مواد را بازیافت کرده و در صنعت الکترونیک مورد استفاده قرار داد.

این محقق در رابطه با تحقیقات انجام شده گفت:« بازیافت طلا بدین شیوه، برای استفاده در برد مدارهای الکترونیکی جدید یا سیم‌کارت‌های جدید، اصلا از نظر اقتصادی به صرفه نیست. ولی ما کاربرد متفاوتی برای استفاده از آن یافته‌ایم.»

استفاده از طلای بازیافتی در صنعت داروسازی

 

 

شاید تا به حال نشنیده باشید اما از فلزات کمیابی مثل طلا، می‌توان به‌عنوان کاتالیزور در سرعت بخشیدن به واکنش‌های شیمیایی بهره برد و ترکیبات مفیدی از جمله ترکیبات دارویی ایجاد کرد.

به‌عنوان مثال نانوذرات طلا از دهه ۱۹۸۰ به‌عنوان کاتالیزور در صنعت مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

در نتیجه تیم امپریال کالج لندن به بررسی این موضوع پرداخت که آیا می‌توان از ترکیبات طلایی که از سیم‌کارت‌های کارکرده استخراج شده، برای افزایش نرخ واکنش‌های شیمیایی که معمولا در تولید داروها به کار گرفته می‌شود بهره برد یا خیر.

 

۱۴۰۳/۲/۱۳

نظرات کاربران

فرهمند
مطلب جالبی بود ممنون
علی
واقعا از سیم کارت طلا استخراج کردن؟؟؟
اکبری
آیا هزینه‌های اضافی در خرید سیم کارت وجود دارد؟
سیم کارت دریافت لیست شماره های 912
سیم کارت