در صورتی که مایل به خرید یا فروش غیر حضوری هستید شما را به نزدیکترین دفتر پیشخوان دولت معرفی می کنیم تا به نمایندگی از طرف ما خرید یا فروش را انجام دهند و یا با شماره 88888921 تماس بگیرید.
مرکز تخصصی معاملات 0912
طلای بازیافت شده از سیم کارت ها در صنعت داروسازی به کار گرفته می شوند خرید و فروش سیم کارت ها این روزها در بین مردم بازار بسیار داغی دارد. بعد از ورود سیمکارت های اعتباری به بازار، با توجه به قیمت سیم کارت ها، خرید سیم کارت های متعدد توسط کاربران تلفن همراه امری عادی به نظر می رسید.
اما این سیم کارت های متعدد بعد از سوزانده شدن و یا مخدوش شدن و از کار افتادن مانند دیگر ضایعات الکتریکی و الکترونیکی (WEEE) معمولاً به محل دفن زباله فرستاده می شوند، زیرا جداسازی و استخراج اجزای آن ها به انرژی زیادی نیاز دارد. با این حال، WEEE حاوی مقدار زیادی فلز است که می تواند در طیف وسیعی از محصولات جدید استفاده شوند.
محققان کالج سلطنتی لندن نشان داده اند: طلای موجود در زباله های الکترونیکی و استفاده از بازیافت آن در فرآیندهای مختلفی از جمله تولید دارو، نیاز به استخراج مواد جدید را کاهش می دهد.
طلای بازیافت شده سیمکارتها به عنوان کاتالیزور جهت واکنشهای شیمیایی در ساخت داروها مورد استفاده قرار میگیرند. کاتالیزورهای مورد استفاده برای داروها از فلزات کمیاب ساخته میشوند و تولید آنها به فرایندهای معدنی انرژیبر، مخرب و گران قیمت نیاز دارد. در حال حاضر استخراج طلا از زبالههای الکترونیکی باعث میشود تا نیاز به تولید کاتالیزورهای گران قیمت به حداقل برسد.
در ادامه برخی از محققین در دانشگاه کالیاری ایتالیا با کمک محققین امپریال کالج لندن به طلای بازیافتی دست پیدا کردند و نیاز استخراج برخی مواد معدنی را کاهش دادهاند. زمانی که از طلای زبالههای الکترونیکی استفاده میشود این زبالهها به خوبی تفکیک میشوند. نتیجه این تحقیقات در ژورنال ACS Sustainable Chemistry & Engineering منتشر شده است.
کاربردهای پزشکی استخراج طلا از زبالههای الکترونیکی
زمانی که ضایعات الکترونیکی به محل دفن زباله انتقال داده میشوند مراحل استخراج و جداسازی این زبالهها شروع میشود. برای جداسازی آنها به مواد شیمیایی خاص و انرژی زیادی نیاز است و معمولا به همین علت از لحاظ اقتصادی به صرفه نخواهند بود. با این وجود زبالههای الکترونیکی که حاوی فلز میباشند، میتوانند در تولید محصولات جدید مورد استفاده قرار گیرند. پیدا کردن راه حلهای کم هزینه، کم انرژی و غیر سمی از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. به گفته محقق ارشد دپارتمان شیمی امپریال پرفسور (جیمز ویلتون الی):
« بیشتر زبالههای الکترونیکی، به محل دفن زباله میروند و این کار دقیقاً برعکس کاری است که ما باید انجام دهیم. ما باید این منابع ارزشمند را حفظ کنیم. با این کار میتوانیم کمتر به سراغ روشهای معدنی مضر برای محیط زیست، جهت استخراج برخی فلزات برویم».
جیمز ویلتون الی به این موضوع اشاره میکند که ما در حال حاضر برای خلاصشدن از شر زبالههای الکترونیکی پول میپردازیم، اما فرایندهای مؤثر میتوانند به بازنگری این وضعیت و استفاده از ضایعات کمک کنند.
نظرات کاربران