مشاوره رایگان   021.22.22.0903
متقاضی خرید سیم کارت / فروش سیم کارت در محل هستم

در صورتی که مایل به خرید یا فروش غیر حضوری هستید شما را به نزدیکترین دفتر پیشخوان دولت معرفی می کنیم تا به نمایندگی از طرف ما خرید یا فروش را انجام دهند و یا با شماره 88888921 تماس بگیرید.

سیم کارت های بی نام و نشان و پیامدهایی دردسرزا

خرید فوری سیم کارت

خرید سیم كارت‌های اعتباری برخی اپراتورها با هدف تبلیغات در میانه دهه 80،دلیل سوء استفاده ی کلاهبرداران از سیم کارت های بی نام شد. این ماجراها دوباره پای بسیاری را به كلانتری‌ها و محاكم قضایی بازكرد و از آن زمان به بعد به دلیل ضعف چشمان نظاره گر قدرتمندی كه فروش سیمكارت های بی نام و نشان را كنترل كند، همچنان زمینه بروز جرم ها و مشكل های فراوان فراهم است.كلاهبرداری، آدم ‌ربایی، هماهنگی و ارتباط ‌گیری در سرقت‌های بزرگ و كوچك فقط نمونه كوچكی از جرایمی است كه تبهكاران می توانند با استفاده از سیمكارت های بی نام و نشان برای جامعه رقم زده آسایش جامعه را با تهدید جدی مواجه كنند.


این رویه حتی برخی اقدام های تبهكاران امنیت ملی كشور را با خطر جدی روبرو تواند كرد.
اكنون گرچه دست یافتن به سیمكارتی بدون هویت كمی سخت تر شده است اما به گفته برخی كارشناسان بازار موبایل، همچنان می توان با پرداخت مبلغ ناچیزی آن را خرید.
دغدغه ناشی از این سیمكارت ها و ایجاد مزاحمت تلفنی در سال های گذشته به اندازه ای شد كه مجلس شورای اسلامی خود را موظف دید برای ساماندهی سیكمارت های بی هویت وارد میدان شود.
«رمضانعلی سبحانی‌فر» رئیس كمیته ارتباطات كمیسیون صنایع و معادن در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اردیبهشت ماه پارسال در گفت و گو با سایت خبری «موبنا» از سوءاستفاده‌های فراوانی كه توسط سیمكارت‌های بی نام و نشان صورت گرفته است، ابراز نگرانی و تاكید كرد اپراتورها باید فروشندگان خود را به احراز هویت مكلف كنند تا درصد مزاحمت‌ها كاهش یابد.
به گفته وی، شرایط فروش سیمكارت باید به گونه ای باشد كه مدارك خریدار سیمكارت با خود شخص خریدار كنترل و اصل بودن آن تایید شود در غیر این صورت فروشندگان از فروش سیمكارت خودداری كنند.
وی تاكید كرد اپراتورهای تلفن همراه باید از فروش سیمكارت به خریداران بدون مدارك اصلی خودداری كنند.

** تایید وجود سیمكارت های بی نام در شبكه برخی اپراتورها
مقام های بخش ارتباطات كشور بر این باورند كه گرچه اپراتورهای تلفن همراه تا حد امكان سیمكارت ها را با احراز هویت افراد واگذار می كردند اما توزیع گسترده سیمكارت بین مردم با هدف تصاحب بازار صورت گرفت.
یك مقام آگاه در شركت ارتباطات سیار ایران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: هم اكنون ارایه سیمكارت ها ضابطه مند شده است، به گونه ای كه واگذاری فقط در صورت احراز هویت واقعی انجام می شود.
وی تاكید كرد اكنون همراه اول سیمكارت بی نام و نشان ندارد و افزود: برخی اپراتورها ممكن است هنوز چنین سیمكارت هایی را در شبكه خود دارند.
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه كشور (رایتل) نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وجود سیمكارت بی نام و نشان در این اپراتور را رد كرد و گفت: رایتل از آغاز، درباره ثبت نام سیمكارت های خود با مشخصات شناسنامه ای افراد جدیت به خرج داد و اكنون در كشور سیمكارت بی نام و نشان ندارد.
«مجید صدری» افزود: سیمكارت های این اپراتور فقط در صورت احراز هویت فرد متقاضی فعال می شود و هیچ سیمكارتی بدون آنكه هویت متقاضی كامل روشن شود، واگذار نخواهد شد.
وی به راه اندازی سامانه رگولاتوری در این باره اشاره كرد و گفت رایتل به این سامانه وصل شده است.
تلاش خبرنگار ایرنا برای آگاهی از نظر رسمی اپراتور دوم ارتباطی كشور (ایرانسل) در این زمینه، تا زمان انتشار گزارش موفقیت آمیز نبود و مسئولان ایرانسل پاسخگویی به پرسش ها را به زمانی دیگر موكول كردند.

** ورود سازمان تنظیم مقررات ارتباطی و رادیویی به موضوع
گزارش تازه دفتر بررسی های فنی و اقتصادی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات نشان می دهد تا پایان پارسال، شمار 149 میلیون و 875 هزار و 366 سیمكارت واگذار شده تلفن همراه در كشور وجود داشته كه 75 میلیون و 983 هزار و 528 خط، فعال بوده است.
بنابراین از مجموع سیمكارت های واگذار شده تلفن همراه در سال 1394، نزدیك 50.7 درصد غیر فعال بود.
سازمان تنظیم مقررات ارتباطی و رادیویی در پی بروز مشكل برای برخی مشتركان اعلام كرد قصد دارد وضع سیمكارت ها را سر و سامان دهد.
آن زمان، آخرین اطلاعات به دست آمده از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان می داد نزدیك به 900 هزار سیمكارت ایرانسل و 65 هزار سیمكارت همراه اول در پایگاه اطلاعاتی این اپراتورهای تلفن همراه دارای نقص اطلاعات و فقدان كد ملی است.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اعلام كرد: بیش از 90 درصد فرایند اخذ كد ملی از مشتركان تلفن همراه به پایان رسید و مشخص شد چه مشتركانی در پایگاه داده اپراتورها، اطلاعات دارند.
«غلامرضا داداش زاده» اعلام كرد پس از اجرای این طرح، هیچ سیمكارت فاقد اطلاعات در شبكه اپراتورهای تلفن همراه باقی نمی ماند.
همچنین به گفته وی، اكنون 10 هزار مشترك همراه اول و پنج هزار مشترك ایرانسل بیش از 10 سیمكارت در مالكیت دارند كه بر این اساس، رگولاتوری از اواخر سال 1394 ارسال پیامك به صاحبان این سیمكارت‌ها را آغاز كرد.
بر این پایه، این مشتركان كه بیش از 10 سیمكارت ثبت شده و فعال دارند، باید با مراجعه به دفترهای امور مشتركان فقط 10 سیمكارت خود را انتخاب كنند.
سیزدهم فروردین ماه نیز سامانه استعلام شمار خطوط مشتركان تلفن سیار به نام اشخاص به نشانی mobilecount.cra.ir روی درگاه این سازمان راه اندازی شد.
به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، افراد می توانند با استفاده از این سامانه شمار سیمكارت‌هایی را كه به نام آنان فعال است، رصد كنند و در صورت مشاهده موارد نادرست، درخواستی برای غیرفعال شدن آن بفرستند.

۱۴۰۱/۸/۸

نظرات کاربران

سیم کارت دریافت لیست شماره های 912
سیم کارت